Hořčice YELLOWDILL
Yellowdill je jedinečná kombinace jemné hořčice, včelího medu a kopru. Tato spojení určují její charakter i ideální použití – skvěle se hodí k lososovitým rybám, bílým klobásám, vařenému nebo dušenému masu, ale také do smetanových a jogurtových omáček, dresinků či k vaječným pokrmům.

Kvalitní suroviny
lokální a top dodavatelé i pěstitelé

Čerstvá
nekonzervujeme a nezavařujeme
Řemeslná
100% ruční výroba v rodinné manufaktuře
Kategorie: | Hořčice |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | pitná voda (Želivka), hořčičné semínko (odrůd: Zlata, Veronika, Polárka, Severka), ocet jablečný (dvakrát kvašený), včelí med (Posázaví), jedlá sůl (Maldon Essex) |
Balení: | skleněná láhev |
Množství: | 300g |
Skladování: | při teplotě do 20 °C mimo přímé slunce |
Spotřeba: | po otevření uchovejte v chladu 4 až 8°C |
Trvanlivost: | 1 rok |
Země původu: | Česká republika |
Hořčice s koprem a medem YELLOWDILL
Kopr se v ní snoubí s hořčičnou jemností, a vytváří tak svěží a zároveň plnou chuť, která vynikne i v jednoduchých kombinacích – například s uzeným lososem nebo na klasické bílé klobáse.
Yellowdill se neztratí ani v klasické kuchyni: doplní tatarák, vinaigrette, sendviče, bagety, burgery i hot dogy.
Jako všechny hořčice z řady Yellow je vyráběna poctivě v rodinné manufaktuře – bez umělých dochucovadel, s láskou k řemeslu.
Jedinečný wasabi efekt
Čerstvě vyrobená hořčice MED má vysoký obsah přirozeně vzniklých látek, které možná znáte z wasabi. Tyto látky dodávají v chuti vysokou palčivost a nemají jen senzorický potenciál, ale také účinně působí na naše zdraví v širokém spektru oblastí... Tento "wasabi efekt" však zráním ustupuje.


Neochutnáte něco jiného?
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.