Hořčice MART
Speciální hořčice MART je vyráběna ze semínek hořčice sareptské hnědé (brassica juncea) odrůdy Opaleska a hořčice bílé (sinapis alba), a to odrůd Zlata, Veronika, Polárka a Severka. Nedílnou součástí je také kvalitní včelí med, jablečný ocet a sůl Maldon.

Kvalitní suroviny
lokální a top dodavatelé i pěstitelé

Čerstvá
nekonzervujeme a nezavařujeme
Řemeslná
100% ruční výroba v rodinné manufaktuře
Kategorie: | Hořčice |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | pitná voda (Želivka), hořčičné semínko (odrůd: Zlata, Veronika, Polárka, Severka), ocet jablečný (dvakrát kvašený), včelí med (Posázaví), jedlá sůl (Maldon Essex) |
Balení: | skleněná láhev |
Množství: | 300g |
Skladování: | při teplotě do 20 °C mimo přímé slunce |
Spotřeba: | po otevření uchovejte v chladu 4 až 8°C |
Trvanlivost: | 1 rok |
Země původu: | Česká republika |
Čerstvá řemeslná hořčice MART RAW bez lepku a bez laktózy
Nejen kuchaři ji milují. Tahle hořčice je malý zázrak, co si získá srdce každého, kdo ochutná. Jemně pálivá, medově sladká, s celými hořčičnými semínky, které při každém soustu krásně křupnou. Díky včelímu medu, jablečnému octu a špetce soli Maldon je chuť krásně vyvážená – rafinovaná, ale přirozená.
Říkají jí hořčičný kaviár – nejen proto, jak vypadá, ale co všechno dokáže. Umí ozdobit jednohubky, saláty, chlebíčky i steaky. Je skvělá v dresincích, omáčkách, i jen tak na lžičku, když máte chuť na něco výjimečného.
Perfektně si rozumí s masem, uzeninami, sýry, ale třeba i s obyčejnými šťouchanými bramborami. Ať už ji použijete jakkoliv, vždycky vykouzlí něco navíc.


Neochutnáte něco jiného?
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.